19 Nisan 2012 Perşembe

Motorola Xoom 2 Resmen Duyuruldu

Tablet piyasasında “I-PAD Katili” olarak tanınan motorola XOOM yeni nesil tableti olan XOOM 2 yi desmen dağıtmaya başladı. Yeni cihazın öne çıkan özellikleri ve inceleme videosuna geçmeden önce yeni XOOM 2 yi görmeyi “hararetle beklediğimi” söylemem gerek. Tabiki TURK TELEKOM müşterileri yine cazip kampanyalar ile XOOM sahibi olabilecekler…

Motorola XOOM 2’nin öne çıkan özelliklerini, Android™ 3.2  işletim sistemi,  1.2GHz çift çekirdekli işlemci, 32 GB bellek ve 1 GB RAM,ön yüzde 1.3 MP, arka yüzde ise 5 MP olmak üzere iki ayrı flaşlı kamerası, sınırsız Flash desteği  gerçek çoklu işlem fonksiyonu ve 8.2 ve 10 inçlik geniş HD ekran ve Android Market™ desteği şeklinde sıralayabiliriz.

Motorola’nın, Xoom 2 de değiştirdiği en önemli şey tasarım. Köşeleri kesilmiş gibi görünen keskin hatlara sahip tasarım çizgisi ve tableti tutmayı kolaylaştıran özel kaplama Xoom 2′yi farklılaştırıyor ve Motorola XOOM 2 şimdi daha hafif, daha ergonomik, uzun pil ömrü ile daha kullanışlı. XOOM 2 Media Edition ise eğlenceyi her yere kolayca taşımak isteyenler için ideal. Mükemmel ses kalitesi ve yüksek ekran çözünürlüğü ile HD video izlemenin keyfi ise ayrıcalıklı.
En yeni teknolojileri en uygun fiyatlarla sunmayı hedefleyen Türk Telekom, Motorola’nın Android™  tabanlı, ödüllü tablet bilgisayarı XOOM’dan sonra, serinin ikinci ürünü çift çekirdekli Android tabanlı tablet bilgisayar Motorola XOOM 2’yi de Türkiye’de ilk kez müşterileriyle buluşturdu.

Türk Telekom ve TTNET’te Motorola XOOM 2’nin XOOM 2, XOOM 2 ME( Media Edition), XOOM 2 Only WiFi olmak üzere 3 farklı modeli, çok cazip tekliflerle kampanyalı olarak satışa sunuluyor.
Kampanyaya katılmak isteyen Türk Telekom müşterileri, Türk Telekom ofis veya bayilerinden , TTNET müşterileri de satış noktalarından başvuru yapabilecek.

Ödemeler ise aylık olarak Türk Telekom ev/iş telefon faturasına ve TTNET faturasına yansıtılacak.

Avea ‘da da Motorola Xoom 2’nin 3G ve Wi-Fi’li 10.1 inç ekranlı modeli çok cazip tekliflerle kampanyalı olarak satışa sunuluyor. Avealılar, Avea İletişim Merkezleri’ne uğrayarak 1GB, 2GB ve 4GB internet paket alternatiflerinden birini seçerek ayda 85 TL den başlayan taksitlerle Motorola Xoom 2 sahibi olabilecekler. Tüm müşteriler Kredi kartlı ödeme seçeneğinden yararlanarak kampanyadan yararlanabilecek olup belirlenen kriterlere uygun olan aboneler faturadan ödeme seçeneğinden yararlanabilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder